Týždenné menu

  • Norma B
  • Cena stravnej jednotky 4,50€
  • Zmena jedálneho lístka vyhradená
  • Zodpovedná vedúca: Ing. Jana Lenártová
  • Hmotnosť mäsa sa udáva v surovom stave
  • tel. číslo: 0903 249 027, 0903 249 129
  • Otváracie hodiny: PO-PI: 10:30–13:30
  • Objednávky hlásiť do 8:00 hod.

Stiahnuť ako PDF

Pondelok - 11.11.2019

0,33 lZelerová s mrvenicou
150/200 gBrav. kare na smotane s hubami, slaninový chips, 1/2 ryža, 1/2 opekané zemiaky
150/200 gKurací závitok plnený syrom, dusená ryža
150/200 gPlzeňský bravčový guláš, kolienka
150/200 gTofu so zeleninou, cuketový kus - kus

Utorok - 12.11.2019

0,33lŠošovicová kyslá
150/200 gVyprážaná krkovička zemiaková kaša
150/200 gPečené bravčové stehno plnené zeleninou, slovenská ryža
350 gBuchty na pare s posýpkou
150/200 gMorčacie ragú s baby mrkvou, bulgur

Streda - 13.11.2019

0,33lSlepačí vývar s cestovinou
150/200 gSviečková na smotane z hovädzieho mäsa, parená knedľa
150/200 gKurací plátok na zelenine, dusená ryža
350 gFrancúzske zemiaky
350 gFliačky s hlávkovou kapustou a maslom

Štvrtok - 14.11.2019

0,33 lMrkvová s liatym cestom
150/200 gKurací plátok so špargľou a syrom, dusená ryža s hráškom
150/200 gLaci pečené, varené zemiaky, fererón
350 gBryndzové pirohy so slaninou, cibuľou a kyslou smotanou
150/200 gBrokolicové fašírky, zemiakovo - mrkvová kaša

Piatok - 15.11.2019

0,33lŠpenátová s vajcom
150/200 gVyprážané filé z Tilapie, varené zemiaky s feniklom
150/200 gČikoš tokáň z kuracieho mäsa, žemľová knedľa
350 gLievance s džemom a ovocným dipom
150/200 gPaprikáš z hlivy ustricovej, špaldové noky