Týždenné menu

  • Norma B
  • Cena stravnej jednotky 4,50€
  • Zmena jedálneho lístka vyhradená
  • Zodpovedná vedúca: Ing. Jana Lenártová
  • Hmotnosť mäsa sa udáva v surovom stave
  • tel. číslo: 0903 249 027, 0903 249 129
  • Otváracie hodiny: PO-PI: 10:30–13:30
  • Objednávky hlásiť do 8:00 hod.

Stiahnuť ako PDF

Pondelok - 25.3.2019

0,33 lParadajková so zeleninou
150/200 gSviečková na smotane z bravčového mäsa, parená knedľa
150/200 gVyprážané kuracie nugetky, zemiaková kaša
150/200 gBravčový perkelt, kelový prívarok, chlieb
350 gZeleninové rizoto z bulguru so syrom

Utorok - 26.3.2019

0,33lFazuľová kyslá z bielej fazule
240/200 gPečené plnené kuracie stehno, dusená ryža
150/200 gBravčový plátok s bylinkovým maslom, zemiakové krokety
350 gFrancúzske zemiaky
200/200 gZapekaná cuketa so zeleninou, zemiaky s jarnou cibuľkou

Streda - 27.3.2019

0,33lZeleninová s mrvenicou
150/200 gMorčacie prsia na citrónovej omáčke, dusená ryža
350 gŽivanská v alobale /br. krkovička, slanina, cibuľa, paprika, zemiaky/
350 gRyžový nákyp s ovocím
150/200 gVypr. šampiňónovo.syrový špíz v cestíčku, zemiakovo-hráškové pyré

Štvrtok - 28.3.2019

0,33 lVývar so špenatovými haluškami
150/200 gVyprážaný kurací rezeň v horčicovom cestíčku, zemiaková kaša
150/200 gBravčová pečienka pražská /šunka, hrášok, kápia, vajce/, slovenská ryža
350 gLassagne Bolognese
350 gZemiakové placky s ovsenými vločkami a syrom,acidofilné mlieko

Piatok - 29.3.2019

0,33 lŠampiňónový krém
150/200 gVyprážané rybie filé, zemiakový šalát
150/200 gKurací plátok na zelenine, dusená ryža
150/200 gHorehronské guľky v paradajkovej omáčke, varené zemiaky
400 gKus-kus s hubami, cícerom a zeleninou