Týždenné menu

  • Norma B
  • Cena stravnej jednotky 4,50€
  • Zmena jedálneho lístka vyhradená
  • Zodpovedná vedúca: Ing. Jana Lenártová
  • Hmotnosť mäsa sa udáva v surovom stave
  • tel. číslo: 0903 249 027, 0903 249 129
  • Otváracie hodiny: PO-PI: 10:30–13:30
  • Objednávky hlásiť do 8:00 hod.

Stiahnuť ako PDF

Pondelok - 23.9.2019

0,33 lKalerábová s cestovinou
150/200 gBravčový plátok s hruškou a syrom, opekané zemiaky
150/200 gHovädzí plátok na dijonskej omáčke, dusená ryža
150/200 gVyprážané karbonátky, zemiakový prívarok, chlieb
150/200 gŠampiňóny na smotane, špaldová knedľa

Utorok - 24.9.2019

0,33lZeleninový boršč
150/200 gParížsky kurací rezeň, zemiaková kaša
150/200 gŽivanska v alobale /br. krkovička, slanina, zemiaky, lečo/
350 gDomáce šúľance so strúhankou
150/200 gMorčacie prsia na bylinkách, naturálna ryža

Streda - 25.9.2019

0,33lSlepačí vývar s krupicovými haluškami
240/200 gPečené plnené kuracie stehno, dusená ryža
150/200 gZnojemský guláš z bravčového mäsa, parená knedľa
200/200 gVyprážaný karfiol, varené zemiaky
350 gTrojfarebné nokerle so syrovou omáčkou

Štvrtok - 26.9.2019

0,33 lHokkaido krémová
250 gPochúťka z kuracieho mäsa v zemiakovej placke
150/200 gKežmarský bravčový plátok /br. kare, šunka, syr/, dusená ryža s hráškom
150/200 gHolansky mletý rezeň, zemiaky s paprikou
350 gŠpenátové rizoto s hubami, čedar syr

Piatok - 27.9.2019

0,33lFazuľová kyslá z bielej fazule
150/200 gVyprážaný kurací rezeň v sézame, zemiaková kaša
150/200 gTokáň z bravčového mäsa na víne, noky
350 gBryndzové strapačky so slaninou
350 gGranadírsky pochod