Týždenné menu

  • Norma B
  • Cena stravnej jednotky 4,50€
  • Zmena jedálneho lístka vyhradená
  • Zodpovedná vedúca: Ing. Jana Lenártová
  • Hmotnosť mäsa sa udáva v surovom stave
  • tel. číslo: 0903 249 027, 0903 249 129
  • Otváracie hodiny: PO-PI: 10:30–13:30
  • Objednávky hlásiť do 8:00 hod.

Stiahnuť ako PDF

Pondelok - 20.5.2019

0,33 lŠampiňónová krémová
150/200 gKurací plátok DIANA /kur. prsia, šunka, broskyňa, syr/, 1/2 ryža, 1/2 hranolky
150/200 gGyros z bravčového mäsa s tzatziky omáčkou, opekané zemiaky
350 gBryndzové strapačky so slaninou
350 gZeleninové francúzske zemiaky z batáty zemiakov

Utorok - 21.5.2019

0,33lGulášová falošná
150/200 gVypr. kurací rezeň v horčicovom cestíčku, zemiaková kaša
150/200 gDebrecínsky bravčový guláš, parená knedľa
350 gDukátové buchtičky s vanilkovým krémom
150/200 gPaprikáš z hlivy ustricovej, špaldové noky

Streda - 22.5.2019

0,33lVývar s bylinkovými haluškami
150/200 gVyprážaná krkovička, zemiakový šalát
150/200 gSoté z kuracieho mäsa s hráškom, dusená ryža
150/200 gGazdovská plnená kapusta, chlieb
350 gFit šalát /tofu syr, pečené šampiňóny/, francúzsky dressing

Štvrtok - 23.5.2019

0,33 lKrúpková so zeleninou
150/200 gBravčová panenka v medovo - zázvorovej marináde, nové zemiaky
150/200 gKurací závitok so zeleninou na červenom víne, tarhoňa
350 gDomáce šúľance s makom
350 gHubovo-zeleninové rizoto z bulguru so syrom

Piatok - 24.5.2019

0,33lParadajková s ryžou
150/200 gVyprážané filé z Tilapie, zemiaky s feniklom
150/200 gPerkelt z morčacieho mäsa na smotane, noky
200/200 gZapekaná cuketa plnené mäsom, zemiakovo-zelerové pyré
150/200 gSoté zo sójového mäsa, mrkvový kus-kus