Týždenné menu

  • Norma B
  • Cena stravnej jednotky od 3,50€
  • Zmena jedálneho lístka vyhradená
  • Zodpovedná vedúca: Ing. Jana Lenártová
  • Hmotnosť mäsa sa udáva v surovom stave
  • tel. číslo: 0903 249 027, 0903 249 129
  • Otváracie hodiny: PO-PI: 10:30–13:30
  • Objednávky hlásiť do 8:00 hod.

Stiahnuť ako PDF

Pondelok - 19.2.2018

0,33lFalošná gulášová
120/200 gKurací plátok DIANA /šunka, broskyňa, syr/, basmati ryža
120/200 gKurací plátok DIANA /šunka, broskyňa, syr/, zeleninová obloha
120/200 gBravčové pečené stehno plnené zeleninou, hranolky, ryža, obloha
120/200 gBravčové pečené stehno plnené zeleninou, zeleninová obloha
350 gRizoto z kuracieho mäsa so zeleninou a syrom, kyslá uhorka
150/200 gBrokolicová fašírka, zemiaková kaša obloha

Utorok - 20.2.2018

0,33lRybacia so zeleninou
120/200 gBravčový závitok /šunka, hrášok, vajce/, slovenská ryža, obloha
120/200 gBravčový závitok /šunka, hrášok, vajce/, zemplínsky šalát
120/200 gVyprážaný kurací rezeň v sézame, zemiaky s cibuľou, obloha
120/200 gVyprážaný kurací rezeň v sézame, zemplínsky šalát
350 gStrapačky s kyslou kapustou a slaninou
200/200 gTekvicový prívarok, volské oká, varené zemiaky

Streda - 21.2.2018

0,33lŠošovicová so zemiakmi kyslá
120/200 gBravčová sedliacka kapsa /slanina, kyslá kapusta/, zemiaková kaša, obloha
120/200 gBravčová sedliacka kapsa /slanina, kyslá kapusta/, zeleninový šalát so syrom
120/200 gKuracie medailónky na šampiňónoch, dusená ryža, obloha
120/200 gKuracie medailónky na šampiňónoch, zeleninový šalát so syrom
350 gRyžový nákyp s ovocím
150/200 gPaprikáš z hlivy ustricovej, noky

Štvrtok - 22.2.2018

0,33lFrancúzska
120/200 gPečené bravčové stehno, kôprová omáčka, parená knedľa
120/200 gKurací závitok s hermelínom, tarhoňa, obloha
120/200 gKurací závitok s hermelínom, grécky šalát
150/200 gGazdovská plnená kapusta, chlieb
200/200 gZapekaná cuketa so zeleninou, zemiaky s paprikou

Piatok - 23.2.2018

0,33 lZeleninová s mrvenicou
150/200 gVyprážané rybie filé, zemiakový šalát
150/200 gVyprážané rybie filé, dusená zelenina
120/200 gKuracie soté na mexický spôsob, cestovina
150/200 gBravčové guľky v paradajkovej omáčke, zemiaková kaša
350 gPečené buchty s lekvárom